Vyoms
Bookmark and Share Rss Feeds

Hot Jobs
Fresher Jobs
Experienced Jobs
Government Jobs
Walkin Jobs
Placement Section
Company Profiles
Interview Questions
Placement Papers
Interview Ebook
Get 9,000+ Interview Questions & Answers in an eBook.
Interview Questions & Answers Kit
  • 9,000+ Interview Questions
  • All Questions Answered
  • 5 FREE Bonuses
  • Free Upgrades
Resources @ VYOMS
Companies In India
Consultants In India
Colleges In India
Exams In India
Latest Results
Notifications In India
Call Centers In India
Training Institutes In India
Job Communities In India
Courses In India
Jobs by Keyskills
Jobs by Functional Areas
Learn @ VYOMS
GATE Preparation
GRE Preparation
GMAT Preparation
IAS Preparation
SAP Preparation
Testing Preparation
MBA Preparation
News @ VYOMS
Freshers News
Job Articles
Latest News

VYOMS TOP EMPLOYERS

Wipro Technologies
Tata Consultancy Services
Accenture
IBM
Satyam
Genpact
Cognizant Technologies


Search Jobs:
(For ex: Software Testing Jobs, C/C++/Java Jobs, .Net Jobs)

Home » Placement papers » PAPER : Infosys Test Paper Pattern (IISC And REC) Nagpur

PAPER : Infosys Test Paper Pattern (IISC And REC) Nagpur

Advertisements
Number of Views:    649
Date Of Addition:    Monday, June 23, 2008

All Infosys Technologies Ltd. Placement papers
All Placement papers of IT-Software/Software Services
 
All Nagpur Placement papers

1. There is a robery and four persons are suspected out of them one is actual thief, these are the sentences said by each one of them.

A says D had done.
B says A had done.
C says I have not done.
D says B lied when he said that I am thief.

Out of these, only one man is true remaining are false.

Marks : 3.

Ans: C is theif, D is true.

2. How many four digit numbers, divisible by four, can be formed using 1,2,3,4. Repetions are not allowed.

Marks : 4.

Ans: 6

3. A vender solds two things at same cost 12 Rs with one item at 25% profit and other at 20% loss, by this transaction he made profit or loss by how much?

Marks : 3.

Ans: Loss,60%.

4. Two friends A and B are running up hill and then to get down. Length of road is 440 yards. A on his return journey met B going up at 20 yards from top. If A has finished the race 5 minutes earlier than B,then how much time A had taken to complete the race?.

Marks : 8.

Ans: 6.3 minutes

5. Barons question diagnostic test question 8-12, 5 men and 5 women went for foot ball match.........

Marks : 8.

6. Write a five digit number, which will be having two prime numbers, and some two more conditions, like first digit greater than second etc.

Marks : 5.

Ans: 71842.

7. Two employees were there. Employee one says to employee two -- your work experience twice as me amp; employee2 to employee1 but two years before you said that your work experience is thrice as me. Employee2 said yes its also true. What are their work experience?

Marks : 3.

Ans: 4,8. 3

8. There are four persons A,B,C,D and four languages english ,french , german, italian. Conditions:-

1. Only one language is spoken by more than two men.
2. A dont know english.
3. A man can speak either french or german but not both.
4. All man cannot spek in a group (no common language).
5. A can mediate when B and C want to speak with each other.
6. Each men can speak two languages?

Marks : 7.

Ans: A french italian B english french C german italian D german italian.

9. There are 3 women ,they having three jewells, named diamond emerald ,ruby. Three women A,B,C amp; three theifs D,E,F. Each theif had taken one jewel from each of the women following conditions:-

One who had taken diamond is the bachelor and most dangerous.
D 's brother-in-law E who is less dangerous than the thief who had stolen emerald (this is the key from this e had stolen ruby)
D has not stolen from B.
One more condition is there.

Marks : 7.

10. There were five persons out of which two persons hair went white and three persons hair is black. Conditions:-

If A 's hair is white then B's hair is white.
If A,s hair is not black, if C's hair is not black.
Two more conditions but we can easily solve it from first codition.

Marks : 5.

Ans: A and B's hair is white.

Essay

In this age of super computer computer will repalce man.
What is contribution of industry towards human growth.

Interview Questions

1. Two time glases 7,4 how you measure 9.

2. Four persons have to cross the bridge they are having one torch light. Four persons take 1,2,5,10 minutes respectively, when two persons are going the will take the time of the slowest person what is the time taken to cross all of them.

Ans: 17 minutes.

3. A non uniform rope burns for one hour. How you will measure half an hour?

Ans: Lit it from both the sides.


Be the first one to comment on this Placement Paper





Sponsored Ads

Interview Questions

HR Interview Questions
Testing Interview Questions
SAP Interview Questions
Business Intelligence Interview Questions
Call Center Interview Questions

Databases

Clipper Interview Questions
DBA Interview Questions
Firebird Interview Questions
Hierarchical Interview Questions
Informix Interview Questions
Microsoft Access Interview Questions
MS SqlServer Interview Questions
MYSQL Interview Questions
Network Interview Questions
Object Relational Interview Questions
PL/SQL Interview Questions
PostgreSQL Interview Questions
Progress Interview Questions
Relational Interview Questions
SQL Interview Questions
SQL Server Interview Questions
Stored Procedures Interview Questions
Sybase Interview Questions
Teradata Interview Questions

Microsof Technologies

.Net Database Interview Questions
.Net Deployement Interview Questions
ADO.NET Interview Questions
ADO.NET 2.0 Interview Questions
Architecture Interview Questions
ASP Interview Questions
ASP.NET Interview Questions
ASP.NET 2.0 Interview Questions
C# Interview Questions
Csharp Interview Questions
DataGrid Interview Questions
DotNet Interview Questions
Microsoft Basics Interview Questions
Microsoft.NET Interview Questions
Microsoft.NET 2.0 Interview Questions
Share Point Interview Questions
Silverlight Interview Questions
VB.NET Interview Questions
VC++ Interview Questions
Visual Basic Interview Questions

Java / J2EE

Applet Interview Questions
Core Java Interview Questions
Eclipse Interview Questions
EJB Interview Questions
Hibernate Interview Questions
J2ME Interview Questions
J2SE Interview Questions
Java Interview Questions
Java Beans Interview Questions
Java Patterns Interview Questions
Java Security Interview Questions
Java Swing Interview Questions
JBOSS Interview Questions
JDBC Interview Questions
JMS Interview Questions
JSF Interview Questions
JSP Interview Questions
RMI Interview Questions
Servlet Interview Questions
Socket Programming Interview Questions
Springs Interview Questions
Struts Interview Questions
Web Sphere Interview Questions

Programming Languages

C Interview Questions
C++ Interview Questions
CGI Interview Questions
Delphi Interview Questions
Fortran Interview Questions
ILU Interview Questions
LISP Interview Questions
Pascal Interview Questions
Perl Interview Questions
PHP Interview Questions
Ruby Interview Questions
Signature Interview Questions
UML Interview Questions
VBA Interview Questions
Windows Interview Questions
Mainframe Interview Questions

FREE JOBS NEWSLETTER
3,11,757 [96,218 + 2,15,539] MEMBERS!


Contact Us | Feedback | Link to Us
Copyright © 2001-2009 VYOMS.com. All Rights Reserved. Home | About Us | Jobs | Contact Us | Privacy Policy | Terms & Conditions.
Disclaimer: VYOMS.com has taken all reasonable steps to ensure that information on this site is authentic. Applicants are advised to research bonafides of advertisers independently. VYOMS.com shall not have any responsibility in this regard.
Placement Papers | Get Your Free Website | IAS Preparation | C++ Interview Questions | C Interview Questions | Report a Bug | Romantic Shayari | CAT 2014